Advert
as

Solhan Spor, Malatya’dan Galibiyetle Ayrıldı

Solhan Spor, Malatya’dan Galibiyetle Ayrıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun yedinci haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Malatya deplasmanında karşılaştığı Malatya Büyükşehir Belediye Spor’u 3-1 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun yedinci haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Malatya deplasmanında Malatya Büyükşehir Belediye Spor ile 10 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Malatya Merkez Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Spor ile yapılan müsabakada ilk seti  20-25 alarak öne geçen temsilcimiz Solhan Spor Kulübü zorlu rakibi karşısında büyük bir moralle müsabakaya başlamış oldu. Malatya temsilcisinin ikinci seti 25-23 alarak eşitliği sağlamasına rağmen, temsilcilimiz üçüncü seti 19-25, dördüncü seti de 14-25’lik skorlarla rakibini 3-1 mağlup ederek yedinci haftayı galibiyetle tamamladı. 

Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda 7. Haftayı 15 puanla kapatarak 5. Sıraya yükseldi.

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyesi ile 17 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum