Advert
as

İstanbul’dan Solhan’a Gönül Paketleri

İstanbul’dan Solhan’a Gönül Paketleri

İstanbul Acıbadem Okulları Dia Zümresi 3.sınıf öğrencileri, Hazarşah Köy okulu öğrencilerine hediyelerle dolu paketler göndererek öğrencileri sevindirdi.

İstanbul Acıbadem Okulları Dia Zümresi 3.sınıf öğrencileri, İlçemiz köylerinden olan Hazarşah Köy okulu öğrencileriyle birlikte düzenledikleri “Gönlümüzden Gönlünüze Gönül Paketi Projesi” kapsamında İlçemize 1300 km uzaklıkta gönül köprüsü kurarak, minik yavruların hem ellerine, hem gönüllerine ulaştı. Gelen hediye ve mektuplar Hazarşah Merkez köy İlkokulu anasınıfı, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf ve dördüncü sınıf olmak üzere bütün öğrenciler için tek tek paketlenerek ulaştırıldı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Hazarşah Merkez köy İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Yasemin Nebioğlu,“Acıbadem Okulları Dia Zümresi 3.sınıf öğrencileri ile birlikte düzenlediğimiz “Gönlümüzden Gönlünüze Gönül Paketi Projesi” kapsamında Hazarşah köy okulumuzdaki minik yavruların hem ellerine, hem gönüllerine ulaştı. Özel Acıbadem Okulları 3.sınıf öğrencilerinin kendi elleriyle her bir öğrenci için ayrı ayrı paketlediği hediyelerden çıkan sürprizlerin yanı sıra, en çok da mektuplar öğretmen ve öğrencilerimizi mutlu etti. Okulumuzun ana sınıfından, dördüncü sınıfa kadar bütün öğrencilerine mektuplar yazılmış selam ve dualar gönderildi. Öğrencilerimizin bu mektuplara cevap yazma arzusu ve heyecanlarının coştuğunu gözlemledik. Projede emeği geçen Acıbadem Okullarına 3.sınıf Dia Zümre Başkanı Halime Kavak Hocamıza emekleri için çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 







Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum