Advert
as

Tunç, Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Tunç, Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Solhan Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Ömer Faruk Tunç,” Memleket aşkıyla, hizmet bilinciyle Solhan’ımıza hizmet etmeye hazırım.”dedi.

Ak Parti’den Solhan Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Ömer Faruk Tunç,” Memleket aşkıyla, hizmet bilinciyle Solhan’ımıza hizmet etmeye hazırım.”dedi. 

Ak Parti İlçe Teşkilatındaki Aday adaylık başvuru sonrasında açıklamalarda bulunan Ömer Faruk Tunç,” Pek kıymetli muhterem dostlar; Öncelikle bizleri destekleme hususunda göstermiş olduğunuz ince davranışınızdan ötürü hepinize ayrı müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Hepinize canı gönülden teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. 

Neden aday adayı olduğumuzu fazla vaktinizi almadan bir iki cümle ile açıklamak isterim. Ak Partimizin kuruluşundan bu yana ülkemiz için göstermiş olduğu hizmet aşkı beni sevdaya dahil etmiştir. Ülkemiz partimizin yoğun hizmet temposuyla kazandırmış olduğu değerlere sahip çıkmak ve bunları daha üst seviyelere çıkarabilmek. Gerek siyasal anlamda gerek iktisadi gerek askeri ve gerekse sosyokültürel politikalarıyla hem uluslararası hem ulusal hem yerel anlamda partimizin ve ülkemizin değerler ve gelişmişlik vizyonuna sahip çıkacağımızı bu minvalde hizmet edeceğimizi aday adaylık başvurusu yaparak taahhüt etmiş bulunmaktayız.

Eğer Allah nasip eder partimiz uygun görürse güzel ilçemiz memleketimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Memleket aşkıyla hizmet bilinciyle Solhan’ımıza hizmet edeceğimizden kuşkunuz olmasın.”dedi. 

Ömer Faruk Tunç Kimdir?

11.11.1989 Solhan doğumlu olan Ömer Faruk Tunç, 1995 yılında Solhan Şehit Kaymakam Ersin Ateş ilköğretim Okulunda eğitim-öğretim hayatına başladı. 2006 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümüne kayıt yaptırdı. 2010 yılında mezun oldu ve Esenyurt Üniversitesi İş Güvenliği Yüksek Lisansı programına devam etmektedir. 

2011 yılında Solhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde İnşaat Mühendisi olarak aktif çalışma yaşamına başladı ve halen aynı görevimde devam etmektedir. 

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik, üyelik ve kurucu üyelik yaptı. 2012 yılında Solhan Gençlik Derneği (SOGED) kurucu üyelik ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Ömeran Yardımlaşma ve              Dayanışma Derneğinde yönetim kurulu başkan yardımcılığında bulundu. Sosyal sorumluluk projelerinde proje yürütücüsü ve yöneticiliği görevlerinde bulundu. Evlilik Öncesi Eğitim Uzmanlığı, Taşınmaz Geliştirme ve Değerleme uzmanlığı yaptı. Avrupa Birliği Uzun Dönem Proje Hazırlama Eğitimini aldı. 

2014 yılında Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde vatani görevimi yaptı. Üç yıllık evli olan Tunç, 1 çocuk babasıdır. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum