Advert
as

Öğrencilere İlk Yardım Semineri

Öğrencilere İlk Yardım Semineri

İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Hasan Kanar, Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencilerine ilk yardım semineri verdi.

Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencilerine Dr. Hasan Kanar tarafından ilk yardım semineri verildi. 

İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Dr. Hasan Kanar tarafından verilen eğitime lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Konferans Salonu'ndaki seminerde öğrencilere ilk yardım anlatıldı. 

Kazalara karşı önleyici tedbirin de ilkyardım kadar önemli olduğunu vurgulayan Dr. Hasan Kanar,"Trafikte, okulda, sokakta, evde kısacası hayatın her alanında kazalar başımıza gelebilir. Bu kazaların çoğu birkaç tedbirle önlenebilir olmasının yanı sıra temel ilk yardım bilgileriyle de üzücü olayların önüne geçilebilir. İlkyardımın asıl gayesi hayati fonksiyonların sürdürülmesini sağlamak, hasta veya yaralının durumunun kötüleşmesini engellemek, iyileştirmeyi kolaylaştırmak ve hasta veya yaralıyı en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirmektir."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum