Advert
as

PTT'den Öğrencilere "Bilgi Çağına Notlar" Kitabı

PTT'den Öğrencilere

Bingöl PTT Başmüdürlüğü tarafından Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim öğrencilerine “Bilgi Çağına Notlar” kitap hediye edildi.

Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim okulunu ziyaret eden Bingöl PTT Başmüdürlüğü Pazarlama Sorumlusu Kenan Kava, öğrencilere "Bilgi Çağına Notlar" adlı kitabı hediye etti. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ferhat Bayar,”Öğrencilerimizin bilgi edinme süreçlerine katkı sunmak amacı ile Bingöl PTT Başmüdürlüğü tarafından “Bilgi Çağına Notlar” kitabı öğrencilerimize hediye edilmiştir. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığımızın öğrencilerimize hediye ettiği kitapta; eğlenceli bilgilerin, biyografilerin ve dev projelerin yanı sıra öğrencilerin okul sürecini kolaylaştıran günlük, ajanda ve pratik bilgiler yer almaktadır. 

Yapılan görüşmeler sonucunda, okulumuz Şehit Kaymakam Ersin Ateş İÖO ve Bingöl PTT Başmüdürlüğü olarak 23 Nisan ve Anneler Gününe özel, öğrencilerimizin tümüyle dâhil edileceği bazı etkinliklerin planlaması da yapılmıştır. Değerli hediyeleri için öğretmen, öğrenci ve velilerimiz adına; öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecinin kaliteli hale getirilmesinde ve desteklenmesinde gerekli hassasiyeti gösteren, planlamanın yapılmasını sağlayan PTT Başmüdürlüğüne ve Başmüdürlük Pazarlama Sorumlusu Kenan Kava´ya teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum