Advert
as

Solhan Spor, Hız Kesmiyor

Solhan Spor, Hız Kesmiyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Sungurlu Belediyesi Voleybol takımını 3-0 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun sekizinci haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Sungurlu Belediye Spor ile 17 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 

Temsilcimiz Solhan Spor ile Sungurlu Belediye Spor arasında yapılan müsabakada ilk seti  25-14, ikinci seti 25-23, üçüncü seti de 25-23’lük skorlarla alan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü müsabakayı 3-0 kazandı. 

Solhan Spor Kulübü sıkıntılı süreçten geçmesine rağmen sekizinci haftayı 3-0’lık net bir skorla kazanarak 18 puanla fikstürdeki üçüncü sıraya yükseldi. 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediyesi ile 24 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum