Advert
as

Aday Adayları, Temayül Öncesi Kahvaltıda Buluştu

Aday Adayları, Temayül Öncesi Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti İlçe Teşkilatı, Solhan Belediye Başkanlığı Aday Adaylarını temayül yoklaması öncesi Cafe-Mar’da verdiği kahvaltıda bir araya getirdi.  

AK Parti’ den Solhan Belediye Başkan aday adayları AK Parti  İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

 

Ak Parti ilçe Başkanı Nihat Doğu’nun koordine ettiği Kahvaltı Programına Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından Abdulbaki Değer, Ayhan Işık, Burhanettin Ok, Fatih Görünen, Halis Genç, Hasan Kaya, Ömer Faruk Tunç ve partililer katıldı.

 

Kahvaltı programında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi için adaylık başvurusu süreci belediye başkan aday adaylarımız için 16 Kasım 2018 günü saat 24 itibariye bitmiş, İl Genel Meclis ve Belediye meclis üyesi aday adaylarımız içinde 3 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir. Solhan İlçe Belediye Başkan adaylığı için, 7 tane değerli arkadaşımız başvuruda bulunmuş durumda. Arakonak Belediye Başkan adaylığı için bir başvuru olmadı. Şuanda hem Arakonak, hem de Solhan belediye başkanlığı dönemini icra eden değerli iki belediye başkanımıza, belediye başkan adaylarımıza, Solhan belediye başkanlığı için yeni başvuruda bulunan 7 tane değerli başkan aday adayımıza başvuruları için teşekkür ediyorum. Kendileri için hayırlı olsun diyorum.

 

Biz Solhan da, küçük bir ilçede yaşıyoruz, mutlaka her birimizin bir vesileyle bir akrabalık hukukumuz, arkadaşlık dostluk hukukumuz mevcuttur. Ve bu hukuk çerçevesinde birbirimizle iletişim halindeyiz. Bu bir hizmet yarışıdır. Solhan'ımıza, partimize hizmet etmek için Solhan'ımızın gelişimini, büyümesini, kalkınmasını sağlamak ve bu anlamda hizmete talip olmak için bir birinden değerli arkadaşlarımız burada başvuruda bulunmuştur.

 

Bu arkadaşlarımızla birlikte bugün burada, kahvaltıda bir aradayız. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Benim özellikle bu aday adaylarımıza hasetten ricam kim aday gösterilirse gösterilsin diğer arkadaşlarımızdan ricam birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi dayanışmamızı bozmadan onun etrafında kenetlenerek bu kutlu yürüyüşümüzü devam ettirmemiz gerekiyor.

 

Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan Ak Partiyi kurarken milli ve manevi değerler ışığında hem ülkemizin kalkınmasını, hem büyümesini, hem gelişmesini, hem bölgesinde dünyada söz sahibi olması için bazı ilkeler ortaya koydu ve o ilkeler ışığında halen bu kutlu yürüyüşüne devam ediyor. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum