Advert
as

İçme Suyundan Kötü Kokular Geliyor

İçme Suyundan Kötü Kokular Geliyor

İlçemiz Yenibaşak Köyündeki içme suyu şebekesinden gelen suyun kötü koktuğunu söyleyen köy sakinleri, biran önce suyun analizi yapılarak gerekli tedbirlerin alınmasını talep ettiler.

Yenibaşak Köyü içme suyu şebekesinden gelen suyun çok kötü koktuğunu söyleyen Köy sakinlerinden İsmail Çalışkan, yetkililerin biran önce su analizi yaparak buna göre önlem alınmasını talep etti. 

İçme suyunun tahlil edilmesini talep eden İsmail Çalışkan,” 150 haneli köyümüzdeki içme suyundan çok kötü kokuyor geliyor. Şebekeden gelen koku lağım kokusu gibidir. İçilecek gibi değil ve mağduruz. Köy sakinleri olarak 15 gündür içme suyunu kovalar ile köy dışındaki kaynaklardan temin etmekteyiz. Salgın hastalık olmadan yetkililerin biran önce su analizi yaparak buna göre önlem alınmasını talep ediyoruz.”dedi. 

CİMER dahil olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşa bilgi verildiğini dile getiren köylüler, 15-20 gündür yetkililerden herhangi bir girişimin olmaması sebebiyle, kendi imkanlarıyla çalışmalar yaparak sorunun neden kaynaklandığını bulmaya çalıştıklarını belirterek mağduriyetini dile getirdiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum