Advert
as

Vali Ekinci, Organize Sanayide İncelemelerde Bulundu

Vali Ekinci, Organize Sanayide İncelemelerde Bulundu

Vali Kadir Ekinci Başkanlığında, Bingöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet toplantısı yapıldı.

Vali Kadir Ekinci, Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu. Ziyarette, üretim yapmayan 10 adet, kirada olan 3 adet ve kısmi zamanlı olan 2 adet işletme için kamulaştırma çalışmalarının başlatılması görüşüldü.

 

Gerçekleşen toplantıda, OSB Müteşebbis Heyeti ile Yönetim Kurulu Başkanı olan Bingöl Valisi Ali Mantı'nın Valiler Kararnamesi ile Aksaray Valisi olarak atanmasından dolayı boşalan Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bingöl Valisi Kadir Ekinci'nin yetkilendirilmesi, 2 yıldır boş olan ‘Genel Maksatlı Ticari Binasının' kiraya verilmesi, üretim yapmayan 10 adet, kirada olan 3 adet, kısmi zamanlı olan 2 adet işletmeler için kamulaştırma çalışmalarının başlatılması,  2017 yılında kiralama usulü ile tahsisi yapılan Mesleki ve Teknik Öğretim parseline ilişkin mevcut firmanın arsa tahsisi ve gelir kalemlerinden olan katılımcı firmalardan tahsil edilecek aidat, proje onay ve ruhsat gelirleri, alt yapı hizmet gelirleri ve su gelirleri görüşüldü.

 

Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Ekinci'nin yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Taner Bolat, OSB Müdürü Nurullah Çiftçi, TSO Bşk. Mahmut AYAS, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Işık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mesut İlhan ve OSB firma yetkilileri katıldı.

 

Toplantı sonrasında Vali Ekinci, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek farklı iş kollarına ait işletmelerin üretim süreçleri hakkında bilgi aldı; sektörel sorunları ve talepleri dinledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum