Advert
as

Solhan’da Kaza: 3 Yaralı

Solhan’da Kaza: 3 Yaralı

Hafif ticari araç, Muş'tan Solhan’a doğru seyir halindeyken kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Solhan-Muş karayolu Arakonak Beldesi civarında meydana gelen kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre, Emrullah Özdağ yönetimindeki 16 LKL 80 plakalı hafif ticari araç, Muş ilinden Solhan yönünde seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenden dolayı uçuruma yuvarlandı. 

Meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı. Haber verilmesi ürerine kaza yerine gelen acil 112 sağlık ekipleri tarafından yaralıların önce Solhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalelerin ardından yaralılar,  Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken yaralı vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum