Advert
as

Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Ali Öztürk, Halka iyi bir hizmet götürmek için aday adayı olduğunu belirtti.

İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı için Solhan Ak Parti İlçe Teşkilatına giderek başvurusunu gerçekleştiren Mehmet Ali Öztürk,”Halkımıza iyi bir hizmet götürmek için aday adayı oldum.”dedi.

 

Başvuru dilekçesini Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu’ya teslim eden Mehmet Ali Öztürk; “Halkımıza iyi bir hizmet götürmek için Ak Parti İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Halkımız, milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

1956 Solhan’ın Dilektepe köyünde dünyaya gelen Mehmet Ali Öztürk, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Solhan’da tamamladı. Esnaflıktan emekli olan Öztürk, evli ve 10 çocuk babasıdır.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum