Advert
as

Okulda Mevlid-i Nebi Etkinliği

Okulda Mevlid-i Nebi Etkinliği

Peygamber Efendimizin (sav) doğumu münasebetiyle, İlçe Müftüsü Muharrem Dutar’ın katılımıyla Kaymakam Ersin Ateş Okulunda "Mevlid-i Nebi Programı" gerçekleşti.

Kaymakam Ersin Ateş Okulunda düzenlenen Mevlid-i Nebi Programına konuşmacı olarak İlçe Müftüsü Muharrem Dutar katıldı. 

Okulun konferans salonunda yapılan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti başladı. Peygamber Efendimizi (sav) anlatan şiirler ve ilahiler seslendirdi. Ayrıca öğrencilere Müftü Muharrem Dutar tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" kitabı hediye edildi. 

Program hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Ferhat Bayar,”Peygamber Efendimizin (sav) doğumu münasebetiyle, İlçe Müftümüzün katılımıyla okulumuz konferans salonunda "Mevlid-i Nebi Programı" gerçekleştirdik. 

Program akışında Kur'an-ı Kerim tilaveti, Peygamber Efendimizi (sav) anlatan şiirler okundu. Programda ayrıca Müzik öğretmenimizin oluşturduğu ortaokul öğrencilerimizden oluşan koro tarafından ilahiler ve öğrencilerimizce şiirler seslendirdi. 

İlçe Müftümüz Muharrem Dutar tarafından öğrencilerimize "Peygamberimiz ve Gençlik" kitabı hediye edildi. Öğrencilerimize ve misafirlerimize yapılan Kandil Simidi ve Meyve suyu ikramıyla programımız tamamlandı. 

Programın hazırlanmasında emek veren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize ve katılımlarıyla bizleri mutlu eden İlçe Müftümüz Sn. Muharrem Dutar'a teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum