Advert
as

Kırım’dan Fetö’cülerin Kumpas Davasına Tepki

Kırım’dan Fetö’cülerin Kumpas Davasına Tepki

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarının FETÖ tarafından kurulan kumpas davasındaki cezaların Yargıtay tarafından onaylanmasına tepki gösteren HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım, yazılı bir açıklama yaptı.

Yargıtay, FETÖ tarafından kurulan kumpas davasında HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarından ve 25. Dönem Bingöl Milletvekili Adayı Sait Şahin, M. Bahattin Temel, HÜDA PAR'ın milletvekili adaylarından Fikret Gültekin'in cezalarını onaylanmasına tepki gösteren HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım, yazılı bir açıklama yaptı. 

Başkan Kırım, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Eski Türkiye'de FETÖ’cü hakim ve savcılar kumpası hazırladı; Yeni Türkiye’de ise FETÖ ile mücadele ettiğini dile getiren hükümet FETÖ’cü emniyet ve yargı mensuplarının oluşturduğu gülünç ve uyduruk dosyadan Genel Başkan Yardımcılarımızın cezalarını onaylayarak skandal bir karara imza attı. 

Aralarında 25. Dönem Milletvekili Bingöl Adayımız Sait Şahin’inde bulunduğu dosya beklenmedik ve anlamsız bir şekilde onaylandı. Elbette Yargıtay’ın bu kararı insanlık vicdanında yok hükmündedir. Gerekçesi bile yapılmayan bu karar memleketi hukuki alanda lekeleyen bir karardır. Yetkiyi elinde bulunduranlara sesleniyoruz Adalet terazisi şahıslar için kurulamaz. Ancak hakkı ayakta tutmak için kurulur. 

Yargılayan ile yargılanan aynı cezaevine mahkûm edilmek isteniyorsa ters giden bir şeyler var demektir. Her defasında yargının bağımsızlığından bahseden iktidar bu tür kadim FETÖ kumpaslarının ya farkında değil yada birilerinin işine yarayacak kırmızı kapaklı FETÖ kumpas dosyaları hala yerine göre kullanılmakta. Yeni Türkiye’de HÜDA PAR’ın müspet muhalefet sesini susturmak mı istiyorlar! Bilinmeli ki HÜDA PAR kimden gelirse gelsin doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye ve doğrunun yanında olmaya devam edecektir."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum