Advert
as

Öğrencilere Peygamber Efendimizin Hayatı Anlatıldı

Öğrencilere Peygamber Efendimizin Hayatı Anlatıldı

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Peygamber Efendimizin hayatını konu alan programa konuşmacı olarak İlçe Müftüsü Muharrem Dutar katıldı.

Peygamber Efendimizin (sav) doğumu münasebetiyle Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda, İlçe Müftüsü Muharrem Dutar’ın katılımıyla konferans düzenlendi. 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen konferansa İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, Vaiz Osman Numanoğlu, Okul Müdürü Doç. Dr. Yunus Esen, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. 

Konferansta konuşma yapan İlçe Müftüsü Dutar; “Bu ay Rebiülevvel ayıdır. Peygamberimizin doğduğu aydır. Onun için Peygamberimizi anmak ve anlamaya vesile olacak bu tür programların olması çok güzel. Okul yönetimini ve sizleri tebrik ediyorum. Efendimizi tanıyanlar, Onu anlayanlar Onu daha çok severler. Onu sevenler Onun sevgiyle piştiler. Yunus Emre oldular, Mevlana oldular, Hacı Bayram-ı Veli oldular, Ahmet Yesevi oldular. Her biri gönüllerin sultanı oldular. Çünkü Gönüllerin Efendisine muhabbetle bağlandılar. Efendimizi tanımanın yolu Rabbimizin ilahi kelamıyla hemhal olmaktır. Hayat kitabımızı hayatımızın kitabı kılmaktır. Kur'an'ı insana dönüştürseniz Peygamberimiz, Peygamberimizi Kitaba dönüştürseniz Kur'an ortaya çıkar. Ne mutlu sizin gibi gönlü Peygamber sevgisiyle dolu olan gençlere." dedi.

 

Program, İlçe Müftülüğü tarafından üniversite öğrencilerine “Peygamberimiz ve Gençlik” adlı kitap dağıtımı ile sona erdi.



 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum