Advert
as

Engelli Memur Kadroları için Tercih Süreci Başladı

Engelli Memur Kadroları için Tercih Süreci Başladı

Engelli memur alımı için 2 bin 504 kadro için tercih Kılavuzu hazırlandı. Adaylar, 7 Aralık Cuma gününe kadar tercihlerini yapabilecek.

Engelli memur alımı için başvuru yapacak adaylar, 29 Kasım -7 Aralık tarihleri arasında tercihlerini Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecek. 

2018 yılının ilk 3 ayı içerisinde 2500 kadroya engelli memur yerleştirme işlemi için 8 – 16 Mart 2018 tarihleri arasında tercihler alınmış ve Nisan ayı içerisinde yerleştirme yapılmıştı. Daha önce 2018 yılının son 3 ayı içerisinde gerçekleştirileceği kamuoyuna açıklanan engelli memur alımı için de kamu kurum ve kuruluşlarınca Devlet Personel Başkanlığı’na bildirilen 2 bin 504 kadro için Tercih Kılavuzu hazırlanıp ÖSYM Başkanlığına intikal ettirildi. Adayların tercih başvuruları 29 Kasım 2018 Perşembe günü başladı.

 

Eğitim Durumlarına Göre Alınacak Memurlar 

İlkokul/İlköğretim/Ortaokul düzeyinden 198, Ortaöğretim(lise) düzeyinden 534, Önlisans düzeyinden 773, Lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2 bin 504 kadro için ÖSYM Başkanlığınca tercih alınacak.

Adaylar, 2016-EKPSS veya 2018-EKPSS sonuçları ile 2016-Kura veya 2018-Kura kayıtlarına göre tercih işlemlerini 29 Kasım – 7 Aralık 2018 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecek.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum