Advert
as

Paşa Yaman Öğretmenler Günü Tenis Turnuvası

Paşa Yaman Öğretmenler Günü Tenis Turnuvası

Solhan İlçe Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Paşa Yaman Öğretmenler Günü Tenis Turnuvası sona erdi.

Öğretmenler Günü münasebetiyle Solhan İlçe Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Tenis Turnuvasına Paşa Yaman ismi verildi. 

Tenis antrenörü İrfan Kılınç tarafından yapılan açıklamada “Solhan Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Paşa Yaman Öğretmenler Günü Tenis Turnuvası sona ermiştir. Turnuvada emeği geçen Solhan Gençlik Spor Müdürümüz Nafiz Çapın’a, İlçe Gençlik Merkezi Müdürümüz Zülfü Çalışkan’a, Solhan kız Anadolu lisesi müdür yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Muharrem Gül ve bu güzel organizasyona vesile olan ve evinde bizi ağırlayan Paşa Yaman hocamıza tenis camiası olarak teşekkür ederiz.” dedi.

 

Dereceye giren sporcular

Küçük erkekler

1 Ferhat Tekdemir

2 Batuhan Kurtaran

3 Mervan Bingöl


Küçük kızlar

1 Serpil Bayır

2 gülseher Tekdemir

3 aleyna Çeliker

 


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum