Advert
as

Başkanlar Tıp Bayramını Kutladı

Başkanlar Tıp Bayramını Kutladı

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

 

 

 

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner ve Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

İlk olarak Hastane yöneticileriyle bir araya gelen Başkanlar, hastanenin tüm birimlerindeki sağlık çalışanlarına gül takdim ettikten sonra Tıp Bayramı’nı kutlayarak, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkanlar, “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” dediler.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları ise, bu anlamlı ziyaretleri için başkanlara teşekkür ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum