Advert
as

Öğrencilere Mont ve Ayakkabı Yardımı

Öğrencilere Mont ve Ayakkabı Yardımı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, ilçemizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kışlık mont ve ayakkabı yardımı yaptı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) tarafından maddi durumu iyi olmayan 80 öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı yardımı yapıldı. 

İhtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek ve zorlu kış şartlarında üşümemelerini sağlamak için Solhan’da çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin İslamoğlu, “Odamız tarafından çetin kış şartların yaşandığı ilçemizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize bir nebze olsun yardımda bulunduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğiyle Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bingöl merkez ve ilçeleri olmak üzere toplamda 550 öğrencimize kışlık mont ve ayakkabı yardımıyla sevindirdik. Bu kapsamda Yenibaşak, Arakonak, Dilektepe, Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulunda tespit ettiğimiz maddi durumu iyi olamayan 80 öğrencimize yardımlarımızı ulaştırdık. Odamız adına bize yardımcı oldukları için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz’a, Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan’a ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum