Advert
as

Çerkez Bilen, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Çerkez Bilen, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Çerkez Bilen, Siyasi anlayışının ahlâk ve adalet üzerine olacağını belirtti.

İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı için Solhan Ak Parti İlçe Teşkilatına giderek başvurusunu gerçekleştiren Çerkez Bilen, Siyasi anlayışının ahlâk ve adalet üzerine olacağını belirterek başvurusunu gerçekleştirdi. 

Başvuru dilekçesini Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu’ya teslim eden Bilen,“Solhan ve köylerini yakinen tanıdığım için sorunları da çok iyi biliyorum. Göreve geldiğim takdirde bütün vaktimi ve enerjimi köylerimizin sorunlarını çözmek için harcayacağım. Özelde ilçemin, genelde ilimin sorunlarını çözmek parti yönetimi ve tüm dava arkadaşlarımla işbirliği içinde çalışacağım. Siyasi anlayışım ahlâk ve adalet üzerine olacaktır. Buradan öncelikle Solhan ve köylerinde bize destek olacak kadirşinas hemşehrilerime, Ak Parti ilçe yönetimine, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, Milletvekilimiz Sayın Fevzi Berdibek’e, Ak parti İl Başkanım Mehmet Hanefi Güler Başkanıma ve yönetimine ve tüm ilçelerdeki parti teşkilatlarına sevgi, saygı ve şükran’larımı sunuyorum.”dedi.

 

Çerkez Bilen kimdir?

1962 Solhan Doğumlu olan Çerkez Bilen, ilkokulunu Hazarşah’ta okudu, Orta öğrenimini ise açık öğretim lisesinde tamamladı. 1997-2002 Doğru Yol Partisi Solhan İlçe başkanlığı yaptı.  Ak Partinin kuruluşu ile birlikte Ak Parti kurucu üyelerinden olan Bilen, 2007 -2013 yılları arasında Ak Parti İl teşkilatında Halkla İlişkiler başkanlığı görevini gerçekleştirdi. SSK emeklisi olan Çerkez Bilen,  evli ve beş çocuk babasıdır.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum