Advert
as

Karşıya Geçmeye Çalışan Kız Çocuğuna Araç Çarptı

Karşıya Geçmeye Çalışan Kız Çocuğuna  Araç Çarptı

İlçe merkezindeki yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan 13 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı.

Muş istikametinden Bingöl istikametine gitmekte olan Ö.B. (40) yönetimindeki 34 BKJ 197 plakalı otomobil, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan S.D.’ye (13) çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere savrulan kız çocuğu yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre; Çarşı merkezindeki yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan 13 yaşlarındaki kız çocuğuna Ö.B. (40) yönetimindeki 34 BJK 197 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere savrulan kız çocuğu yaralandı.

Çevredekilerin yardımına koştuğu kız çocuğu çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Solhan Devlet Hastanesine oradan da Bingöl’e sevk edildi. Yaralanan S.D.’nin kolunda kırık olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum