Advert
as

Özel Öğrencilerden Özel Etkinlik

Özel Öğrencilerden Özel Etkinlik

Özel Güneş Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutladı. Etkinlikle, renkli görüntüler ortaya çıkarken, özel bireylerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Özel Güneş Rehabilitasyon Merkezi tarafından Belediye Kültür Merkezinde etkinlik düzenlendi. 

Düzenlenen etkinliğe İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, eğitimciler ve aileler katıldı. 

Program, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte özel öğrenciler tarafından oynanan oyunlar ilgiyle izlendi. 

Düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız “Çok kıymetli Milli Eğitim Müdürüm, değerli öğretmenlerimiz, çok değerli eğitimciler, değerli veliler öncelikle hepinize hoş geldin diyorum. Bugün burada oluşumuzun nedeni Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle buradayız. Ben bütün engelli kardeşlerime engelsiz bir yaşam diliyorum. Dünya Engelliler haftasını da kutluyorum. Tabi bizlerde yerelde yaşanılır bir Solhan için ve gerçekten özellikle engelli kardeşimizin daha rahat yaşamlarını idame edebilmeleri adına ciddi çalışmalar yürütmekteyiz. Bu bizim görevimiz umuyoruz ki ileriki süreçlerde bunu çok daha ileriye taşıyarak bu kardeşlerimizi en azından çok sağlıklı bir şekilde hayatlarını idame etmelerine yardımcı olmak ve tabi burada birçok anne var, veli var, bir çok kardeşimiz var. Şimdi muhtemelen şöyle düşünüyordur annemin o güzel sesini duyabilseydim, en azından onun söylediğini anlaya bilseydim. Hepimizin bir engelli adayı olduğu bu dünyada gerçekten bunu anlayabilmek, bunu kavraya bilmek çok önemlidir diye düşünüyorum. Ben bir kez daha fazlada uzatmadan engelsiz bir yaşam diliyorum. Hepinizi en kalbi duygularımla saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum