Advert
as

Kızılay’a Kan Bağışı Yapıldı

Kızılay’a Kan Bağışı Yapıldı

Kızılay tarafından ilçemizde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 104 Ünite kan toplandı.

Solhan Ziraat Bankası önünde kan bağışı kabul eden araca çok sayıda vatandaşın kan bağışında bulunduğu öğrenildi.

 

Vatandaşlar tarafından Kızılay tarafından kurulan kan bağışı aracına yoğun ilgi gösterirken, 125 kişi başvuru da bulunurken 104 ünite kan toplandı. Ferhat Çalışkan, İrfan Karabeyeser ve Fırat Yardımcı düzenli kan bağışında bulundukları için Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Süleyman Koç tarafından teşekkür sertifikası ve madalya takdim edildi.

 

Düzenli olarak kan bağışında bulunan Ferhat Çalışkan, “Kan bağışı yapmak kendi sağlığımıza faydası olduğu gibi hiç tanımadığımız ihtiyaç sahibi olan insanlara da yardımcı olduğumu bilmek beni manevi yönden mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bu tür kampanyalara katılmalarını ve ihtiyaç sahibi olan insanlara bir nebze de olsa yardımda bulunmalarını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Süleyman Koç,“Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Biz de bu duyarlılıkla güzel ilçemizde kan bağışı kampanyası çalışmalarını yürüttük. Solhan da daha önce de olduğu gibi vatandaşlarımız duyarlılık göstererek kampanyaya destek verdiler. Bu duyarlılığı gösteren tüm Solhanlılara teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum