Advert
as

Tavz-Der, Ödül Gecesine Start Verdi

Tavz-Der, Ödül Gecesine Start Verdi

Tavz-Der, Geleneksel Bingöl Başarı Ödülleri gecesi için Ödüle hak kazanan kişi, kurum ve kuruluşları belirlemek amacıyla kurulan Basın ve STK komisyonları ile bir araya geldi.

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (TAVZ-DER), düzenlediği toplantı sonunda alınan kararla Bingöl Başarı Ödülleri Gecesi’nin bu yılki programına ilişkin çalışmalara start verdi.

Tavz Der Geleneksel hale Başarı Ödüllerinin 28 Aralık 2018 Cuma akşamı Bingöl Kültür Merkezi’nde 10’ncusunu düzenleyeceklerini söyleyen dernek yönetim kurulu başkanı Yılmaz Araç; “Ödülleri hak edecek kişi/kurum/kuruluşlara ulaşmak için hassasiyetle davrandıklarını söyleyerek, basın ve STK temsilcilerinin gündemden haberdar olmaları açısından; bu ödülleri belirlerken kendileri ile istişare ediyoruz.” şeklinde konuştu. Basın Komisyonu, STK komisyonu ve Dernek komisyonu olmak üzere ödüle hak kazananları belirlemek için 3 komisyon kurduklarını dile getiren Araç; basın ve STK komisyonlarının 7 kategoride belirleyecekleri kişi, kurum ve kuruluşlar dernek komisyonu tarafından araştırılarak nihai karar verileceğini vurguladı.

Her yıl düzenlenen gece ile dağıtılan ödüllerden gayelerinin, Takdir, teşekkür ve teşvik etmek olduğunu söyleyen Araç; Bu gecede ödül vermenin yanı sıra Bingöl’ün kültürünü ortaya koymak ve kültürel zenginliğe dikkat çekmek olduğunu aktardı. Böylesi bir gece ile Bingöl ve Bingöllüleri bir araya getirip kaynaştırmaya da vesile olduklarını söyleyen başkan Araç, bundan büyük bir manevi haz aldıklarını söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum