Advert
as

Bingöl Üniversitesi'nde Devir Teslim Töreni

Bingöl Üniversitesi'nde Devir Teslim Töreni

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İbrahim Çapak, rektörlük makamında yapılan devir teslim töreni ile göreve başladı.

 

 

 

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İbrahim Çapak, rektörlük makamında yapılan devir teslim töreni ile Vekil Rektör Prof. Dr. Abdurrahman Gül'den görevi devir aldı. 

 

Rektörlük makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. İbrahim Çapak Üniversiteyi daha iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacağını söyledi.

 

Çapak, "Bingöl’e gelerek göreve başlamış bulunmaktayız. Öncelikle beni bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Vekil Rektör Sayın Prof. Dr. Abdurrahman Gül ile Bingöl Üniversitesinin oluşumunda ve gelişimde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu güne kadar bu bayrağı taşıyan arkadaşlarımızdan bu görevi devraldık ve bu görevle üniversitemizi daha iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacağız. Evrensel bir üniversite kültürü oluşturmak için işbirliği, paylaşım, katılımcılık ve şeffaflık ilkeleri çerçevesinde herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımıza başlayacağız. Üniversitemizi ve Bingölümüzü daha ileri götürmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz." dedi.

 

 

Törende konuşan Vekil Rektör Prof. Dr. Abdurrahman Gül de "Görevi devralan Prof. Dr. İbrahim Çapak Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum