Advert
as

İlçemiz Önemli Bir Yarışmaya Ev Sahipliği Yapacak

İlçemiz Önemli Bir Yarışmaya Ev Sahipliği Yapacak

Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi organizasyonu ile ilçemizde Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan okuma yarışmalarının düzenleneceği belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finalleri bu yıl Solhan’da yapılacak.

 

Yapılacak yarışma ile ilgili açıklama yapan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İhsan Sönmez,”Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finalleri bu yıl okulumuz koordinatörlüğünde ilçemizde yapılacak. Yarışma 18 Aralık Salı günü Solhan Ulu Camide saat 9:30’da başlayacak yarışmaya bütün halkımız davetlidir.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum