Advert
as

Solhan Spor Hakem Kurbanı Oldu

Solhan Spor Hakem Kurbanı Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun Onikinci haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Yozgat deplasmanında karşılaştığı Sorgun Belediye Spor müsabakasına hakem damgasını vurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun Onikinci haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Yozgat deplasmanında Sorgut Belediye Spor ile 15 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda karşılaştı.

 

Yozgat temsilcisi Sorgun Belediye Spor ile yapılan müsabakada ilk seti 25-20 kazanan ev sahibi takım müsabakaya 1-0 önde başladı, ikinci set’te ise temsilcimiz Solhan Spor 20-25 alarak skoru 1-1 yaparak eşitliği sağladı. Ev sahibi takım üçüncü seti 25-23 ve hakemin vermiş olduğu yanlış kararlarla dördüncü seti de 25-21 alarak, Solhan Spor takımını mağlup etti.

 

Zor dönemlerden geçmesine rağmen tek hedef olarak Efeler Ligine odaklanan Solhan Spor Kulübü, ligin zorlu müsabakalarından olan Sorgun Belediye Spor karşılaşmasında verilmiş olan yanlış kararlar neticesinde tabiri caizse Solhan Spor resmen doğranmıştır.

 

Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda 12. Haftayı 24 puanla kapatarak 6. Sıraya geriledi.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Tokat temsilcisi Niksar Belediyesi ile 22 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum