Advert
as

“Yerli Malımı Yemen ile Paylaşıyorum!”

“Yerli Malımı Yemen ile Paylaşıyorum!”

Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Yemenli mazlum kardeşlerine destek olmak için okulda kermes düzenleyecek.

Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri Yemenli mazlum kardeşlerine destek olmak için okulda kermes düzenleyeceklerini belirtti.

 

Etkinlik hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Ferhat Bayar,”Dünya Gıda Programı raporuna göre 27 milyon 400 bin nüfuslu Yemen’de 2 milyon 100 bini çocuk, 4 milyondan fazla insan akut beslenme yetersizliği yaşıyor.

Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri olarak bizler de, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Yemenli mazlum kardeşlerimize destek olmak ve sıkıntılarını bir nebze de olsa giderebilmeyi umuyoruz.

Yardım etkinliği kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizce hazırlanacak olan yöresel lezzetleri sunacağımız bu özel dayanışma gününde sizleri aramızda görmekten ziyadesiyle mutlu olacağız.”dedi.

 

Bayar, yapılacak etkinliklerinin 18 Aralık Salı günü saat 12.00’de okulda olacağını belirtti.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum