Advert
as

Yemen’e Umut Olalım!

Yemen’e Umut Olalım!

İnsanların açlıktan öldüğü Yemen için AFAD tarafından başlatılan kampanyaya, vatandaşların kampanyaya destek verilmesi istendi.

Yemen için AFAD tarafından başlatılan kampanyaya, Valilik ve AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyurularda, vatandaşların kampanyaya destek verilmesi istendi. 

Yemen’de 2015 yılında şiddetlenen çatışmalarda bugüne kadar 29 milyonluk ülke nüfusunun 22.2 milyonu yardıma muhtaç duruma geldi. 5 milyon çocuk yetersiz beslenme, temiz suya ulaşımın olmaması, ilaç ve tıbbi malzemelerdeki eksiklikler gibi nedenlerle kolera başta olmak üzere salgın hastalıklarla mücadele ediyor.

Ülkede her 10 dakikada, 5 yaşından küçük bir çocuk, önlenebilir sebepler yüzünden, hayatını kaybediyor. AFAD, Yemen’de vicdanları yaralayan bu insani krizin kurbanlarına destek olmak için bir yardım kampanyası başlattı.

 

Bağışlar Nasıl Yapılıyor?

“Yemen” yazıp 1866’ya göndererek 10 TL katkıda bulunabiliyor. Ayrıca AFAD internet sitesi üzerinden de bağış yapılabiliyor.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum