Advert
as

İmam Hatip’ten “Okul Komşuları” Etkinliği

İmam Hatip’ten “Okul Komşuları” Etkinliği

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, “Okul Komşuları” etkinliği kapsamında çeşitli kurum, kuruluş ve ev ziyaretleri yaptı.

“Okul komşuları” etkinliği kapsamında Yeşilova İmam Hatip Ortaokul öğrenci ve öğretmenleri tarafından çeşitli kurum, kuruluş ve ev ziyaretleri gerçekleştirildi. 

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Okul komşuları etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çeşitli kurum, kuruluş ve ev ziyaretleri gerçekleştirdiler. Yakın çevrelerini tanıma, farklı meslekler ile ilgili bilgi edinme, birincil kişilerle iletişime geçme ve sorularına yanıt bulmak amacıyla okul komşuları ziyaret edildi. Bu doğrultuda Solhan Belediyesi, Solhan Kaymakamlığı, Yeşilova Camisi ve ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ile görüşen öğrencilerimiz güncel sorunlar ve çözüm önerilerine dair konuştular. Solhan Kaymakamlığında Adliye bölümündeki hakimler ziyaret edilerek mahkeme süreçleri ile ilgili bilgi alan öğrencilerimiz, örnek bir mahkemeye tanıklık ettiler. Yeşilova Camisinde ise caminin bölümlerini tanıyan öğrencilerimize cami görevlileri çeşitli bilgilendirmelerde bulundular. Ev ziyaretlerinde ise ders dışı zamanlarda etkili ve verimli zaman geçirmenin önemi üzerinde duruldu.” İfadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum