Advert
as

Ankara BİNYAR’dan Başkan Yıldız’a Ziyaret

Ankara BİNYAR’dan Başkan Yıldız’a Ziyaret

Ankara BİNYAR yöneticileri, Ankara’da yapılacak olan Bingöl Tanıtım Günleri için Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı ziyaret ettiler.

 

 

Ankara Kültür Merkezi’nde 5-8 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Bingöl Tanıtım Günleri için Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı ziyaret eden Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) yöneticileri konu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 

Ziyarette konuşan Ankara BİNYAR yetkilileri, yapılacak olan tanıtım günlerinin amacının Bingöl’ü tanıtmak olduğunu belirterek, “Dernek olarak amacımız Bingöl’ü tanıtmaktır. 2014’te ilk olarak yaptık bunu. 2014’te bir ilk olduğu için bazı eksikliklerimiz olabilir. İlk olması nedeniyle Bingöl’ümüzü hem Türkiye’de hem de dünyada tanıtmak, özellikle tarihi, turistik yerleri tanıtmak amacıyla bir öncü olarak görüyoruz. Bu yaptığımız sosyal faaliyet olduğu için dernekler aracılığıyla yapıyoruz.”dediler.

 

 

Solhan Belediyesi olarak Tanıtım Gününe katılacağını belirten Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Ankara’da yapılacak olan Bingöl Tanıtım Günleri’nde ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımıza başlayacağız. Belediye olarak tanıtım günlerinde standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize bal, ceviz ile birlikte ilçemizi tanıtan broşürler hediye ederek, ilçemizi en güzel şekilde tanıtmayı düşünüyoruz. Ankara’da yaşayan tüm Solhanlıları bekliyoruz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum