Advert
as

Çatışma Bölgesinden Gelen Öğrencilere Para Yardımı

Çatışma Bölgesinden Gelen Öğrencilere Para Yardımı

Diyarbakır'ın Sur, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde yaşanan çatışmalar sebebiyle Bingöl’e göç etmek zorunda kalan 235 öğrenciye, Bingöl Valiliği para yardımında bulundu.

 

 

Bingöl Valiliği, Sur,  Cizre ve Silopi ilçesinde yaşanan çatışmalar nedeniyle Bingöl’e göç etmek zorunda kalan 235 öğrenciye, kişi başı 250 lira yardım yaptı. Yapılan yardım münasebetiyle 235 öğrenciyi temsilen 4 öğrenci, Vali Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köşger, devlet olarak her zaman ailelerin ve öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

 

Vali Köşger, Sur,  Cizre ve Silopi ilçe nüfusuna kayıtlı 235 öğrencinin her birine 250 lira olmak üzere toplam 58 bin 750 lira yardım yapıldığını belirterek, Sur,  Cizre ve Silopi’den terör olayları nedeniyle Bingöl’e göç etmek zorunda kalan 11 ailenin her birine de bin lira yardım yapıldığını belirtti.

 

Vali Köşger, ayrıca Bingöl'de ikamet eden Suriyeli ailelerin her birine de 500’er lira olmak üzere toplam 52 bin 500 lira yardımda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum