Advert
as

Sabah Namazı Buluşması Devam Ediyor

Sabah Namazı Buluşması Devam Ediyor

Solhan İlçe Müftülüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde “Sabah Namazı Buluşması” programı gerçekleştirildi.


İlçe Müftülüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğünce sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle kaynaşmak ve din görevlilerine motivasyon ziyaretinde bulunmak maksadıyla camilerde sabah namazı buluşmaları yapılıyor.

 

Düzenlenen “Sabah Namazı Buluşması” programı, İmam-ı Gazali Camiinde düzenlendi. Buluşmaya Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Kurum amirleri, okul Müdürleri, hocalar ve vatandaşlar katıldı. Kur'an tilaveti, Sabah Namazı, tesbihat, kısa sohbet, çorba ve çay ikramıyla program sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum