Advert
as

Sağlık Müdürlüğü’ne 22 Daimi İşçi Alınacak

Sağlık Müdürlüğü’ne 22 Daimi İşçi Alınacak

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet birimlerinde İŞKUR üzerinden toplam 22 sürekli işçi alınacağı açıklandı.

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR üzerinden toplam 22 sürekli işçi alınacağı açıklandı. 

Sağlık Bakanlığı tarafından Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR üzerinden 13 Güvenlik Görevlisi (Silahsız), 3 Hasta Karşılama Ve Yönlendirme Görevlisi, 6 Veri Girişi Kontrol İşletmeni olmak üzere toplam 22 sürekli işçi alınacağı açıklandı. 

Şartları uyan adaylar, başvurularını 31 Aralık 2018 – 04 Ocak 2019 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğüne – Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekiyor. 

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları Türkiye İş Kurumuna ait https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesi üzerinden yayımlandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum