Advert
as

Tarihi Eser Kaçakçılarına Operasyon: 3 Gözaltı

Tarihi Eser Kaçakçılarına Operasyon: 3 Gözaltı

Bingöl'de tarihi eser kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, 116 parça tarihi eser ele geçirildi.

Bingöl'de tarihi eser kaçakçılığı yapan 3 şüpheli gözaltına alındı. Konuyla ilgili Bingöl Valiliğinden yapılan  açıklamada, "Yapılan aramada 4 altın, 16 gümüş, 83 bronz, 103 sikke, bir altın kolye ucu, bir gümüş bilezik, bir gümüş madalyon, 3 gümüş zincir kolye, bir gözyaşı şişesi, bir bakır kâse ve 5 bronz obje olduğu değerlendirilen tarihi eser ele geçirilmiştir." denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum