Advert
as

Okumuş ve Yıldız, TRT Kürdi’ye Konuk Oldu

Okumuş ve Yıldız, TRT Kürdi’ye Konuk Oldu

Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,  Voleybol Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez ve Bayram Bariç ilçemizde canlı olarak yayınlanan "Yerel Gündem / Rojeva Herêmê'' programına konuk oldular.

Muhammed Akar’ın modoretörlüğünü yaptığı “Yerel Gündem/Rojeva Herêmê” programına katılan Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan Voleybol Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez ve Genç Yazar Bayram Bariç ilçemizi tanıttılar.

TRT Kürdi'nin her Cumartesi günleri saat:11.00'de canlı olarak yayınlanan "Yerel Gündem" programında Solhan Belediyesinde yapıldı. 

Kaymakam Fatih Okumuş ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan’da yapılan ve yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi. 

Solhan Voleybol Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez, Voleybol Takımı hakkında paylaşımlarda bulundu. Bayram Bariç ise gençlik hakkında konuştu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum