Advert
as

Kar Yağışı Nedeniyle Köy Yolları Kapandı

Kar Yağışı Nedeniyle Köy Yolları Kapandı

Solhan’da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle tüm köy yolları ulaşıma kapandı. Yol açma çalışmalarında 27 köyden 6 köy yolu ulaşıma açıldı.

İlçemizde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle tüm köy ve mezra yolları ulaşıma kapandı. İlçe Özel İdare ekiplerince yapılan yol açma çalışmalarında 27 köyden 6 köy yolu ulaşıma açıldı.

 

İlçe Özel İdare ekiplerince karla mücadele ve yol açma çalışmalarına ilişkin bilgi veren İlçe Özel İdare Müdürü Cahit Çabadak,“Kardan dolayı ulaşıma kapanan bütün köy ve mezra yollarının açılması için ekiplerimiz, tatil ve mesai saatini gözetmeden büyük bir fedakarlık örneğini sergileyerek 27 köyden 6 köy yolunu ulaşıma açmıştır. Çalışmalarımız devam etmekte olup kapanan yollar en kısa zamanda açılacaktır.” Dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum