Advert
as

İHH’dan Gazetemize Teşekkür Plaketi

İHH’dan Gazetemize Teşekkür Plaketi

Solhan İnsani Yardım Derneği (İHH), destek ve katkılarından dolayı gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bingöl, destek ve katkılarından dolayı gazetemizi ziyaret etti. 

Başkan Tunç ve Bingöl, Solhan İHH’nın yapmış olduğu çalışmaları ve kamuoyuna duyuru noktasında destek ve katkılarından dolayı gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi’ye plaket takdim etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmed Çiftçi, hayır amaçlı yapılan her türlü hizmetin yanında olduklarını ve desteklediklerini ifade ederek, Başkan Tunç’a ve Bingöl’e teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum