Advert
as

"Kış Günlerinde Hayvanları Unutmayalım"

Duyarlı vatandaşlar, kış günlerinde yiyecek bulma konusunda başta kuşlar olmak üzere sokak hayvanlarına yardımcı olunması çağrısında bulundu.

Başta kuşlar olmak üzere kedi ve köpek gibi sokak hayvanlarının bugünlerde aç kaldığını belirten vatandaşlar, bu konuda herkesin duyarlı olunmasını istediler.

 

Kış nedeniyle hayvanların yiyecek bulmakta zorlandığını dile getiren vatandaşlar, "Soğuk havalarda zorda kalan, imkânları olmayan konu komşumuza el uzatmak, onlara yardımlarda bulunmak ne kadar vicdani, insani ve İslami ise sokak hayvanlarını koruyup kollamak, onlara yardım elimizi uzatmak da bir o kadar vicdani, insani ve İslami bir görevdir. Çünkü bizler vicdan ve merhamet timsali bir dinin mensuplarıyız. Kuşlar için en besleyici şey olmasa da karlı havalarda birkaç dilim ekmeği uygun bir şekilde balkona, bahçeye, sokağın bir köşesine bırakılabiliriz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum