Advert
as

Vali Ekinci, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Ekinci, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Kadir Ekinci Başkanlığında, mahalle ve köy muhtarları ile ‘Muhtarlarla Buluşma’ programı kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan ‘Muhtarlarla Buluşma’ programı iki oturum şeklinde gerçekleşti. 

Birinci oturumda ‘uyuşturucu ile mücadele’ konusunda ilde yapılan çalışmalar değerlendirildi. Konu kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından sunumlar yapıldı. 

İkinci oturumda ise muhtarlarla bir önceki toplantıda tespit edilen sorunlar hakkında neler yapıldığı hakkında değerlendirmeler yapıldı. 

Vali Yardımcısı V. Ali İhsan Başak tarafından yapılan sunum sonrasında mahalle ve köy muhtarları tek tek söz alarak çözülen ve devam eden sorunları ile ilgili görüşlerini paylaştılar.

Son olarak bir değerlendirme yapan Vali Ekinci ise şunları söyledi:”Öncelikle uyuşturucu ile mücadele konusunda bir değerlendirme yapıldı. Bu konuda Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Yeşilay işbirliği ile konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Kurumlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Sunumlarda 2018 yılı da yapılanları ve 2019 yılı da yapılacakları konuştuk. Bu konuyu ısrarla takip edeceğiz. Çünkü her çocuğumuz bizim için ayrı ayrı kıymetlidir. Çocuklarımızın geleceğini el ele vererek kurmaya çalışacağız. 

Konu Sayın Bakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da yakından takip ettiği bir konu. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz. Çocuklarımızı ve geleceğimizi korumak adına kurumlarımızın çalışmaları kararlı ve istikrarlı bir şekilde sürecektir inşallah. 

Daha önce yaptığımız toplantıda muhtarlarımızla tespit ettiğimiz sorun ve taleplerle ilgili olarak yapılan çalışmaları konuştuk. İnşallah bu tarz üzere bir sonraki toplantımızda da kaldığımız yerden devam ederek sorunlarımızı en aza indirmeye çalışacağız. Amacımız hızlı ve etkin bir şekilde vatandaşımıza hizmet üretmektir. Devletimizin imkanlarını hizmete dönüştürerek vatandaşımızın hayır duasını almak yegane gayemizdir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum