Advert
as

Ticaret ve Sanayi Odası, Solhan’da Bez Çanta Dağıttı

Ticaret ve Sanayi Odası, Solhan’da Bez Çanta Dağıttı

Plastik poşet kullanımını azaltmak için Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin İslamoğlu, Solhan’da vatandaşlara ücretsiz bez çanta dağıttı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, plastik poşet kullanımını azaltmak için vatandaşlara ücretsiz bez çanta dağıttı. 

Solhan çarşı merkezinde vatandaşlara bez çanta dağıtan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin İslamoğlu, plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamayı desteklerini söyledi. 

İslamoğlu,"Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak vatandaşlarımıza bez torba dağıttık. Çünkü naylonun halk sağlığına zarar verdiğini hepimiz biliyoruz. Çevre kirliliği yarattığını hepimiz gördük. Biz de halka bez torba dağıtarak çevre bilincini anlattık." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum