Advert
as

Ak Parti Başkan Adaylarını Açıkladı

Ak Parti Başkan Adaylarını Açıkladı

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminin yaklaşmasıyla AK Parti Bingöl'deki belediye başkan adaylarını, yapılan aday tanıtım toplantısı ile açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kapalı Spor Salonu'nda yapılan aday tanıtım toplantısında Bingöl'deki belediye başkan adaylarını açıkladı.  Ak Parti Solhan’da Abdulhakim Yıldız, Arakonak Beldesinde ise Mustafa Döner ile seçime girecek. 

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yaptığı konuşmanın ardından AK Parti'nin Bingöl'deki adaylarını açıkladı.

 

İşte adayların isimleri: 

Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan 

Adaklı Belediye Başkan Adayı Zeki Işık 

Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik 

Karlıova Belediye Başkan Adayı Veysi Bingöl 

Kiğı Belediye Başkan Adayı Hikmet Özüağ 

Solhan Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Yıldız 

Yayladere Belediye Başkan Adayı Nurettin Barış 

Yedisu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gülçiçek 

Arakonak Belediye Başkan Adayı Mustafa Döner

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum