Advert
as

Kursiyerlere Ceviz Yetiştiriciliği Belgesi

Kursiyerlere Ceviz Yetiştiriciliği Belgesi

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen ceviz yetiştiriciliği kursları kapsamında 82 kişiye sertifika verildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının yıllık bazda programa aldığı süt hijyeni ve ceviz yetiştiriciliği eğitimleri tamamlandı. Eğitim sonrası başarılı olan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. 

Dağıtım töreninde konuşan Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, “Bakanlığımızca onaylanmış 148 saatlik ceviz yetiştiriciliği kursu ile personelimizin sizlere uygulamalı olarak aktardığı teknik bilgileri, sahaya aktaracağınızdan eminim, bu kursun faydalı olduğuna inanıyorum. Yıl içinde ise meyve yetiştiriciliğinde aşılama ve ceviz yetiştiriciliği konularında 3 adet daha kurs düzenlemiştik, toplamda 82 kursiyerimize 2018 itibari ile kurs bitirme belgelerini vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gün aynı zamanda süt hijyeni kursunu bitiren kursiyerlerimize de belgelerini takdim edeceğiz.

Bu eğitimle kursiyerlerimiz sadece süt hijyeni eğitimi almadılar; aynı zamanda sosyo kültürel olarak bir yaşam tarzının yansımasını ve bu yansımanın gıda güvenliğindeki önemini de öğrenmiş oldular. Bu nedenledir ki eğitimleri her daim önemsiyoruz ve devam ettireceğiz" dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum