Advert
as

Miniklerin Yarıyıl Karne Sevinci

Miniklerin Yarıyıl Karne Sevinci

İlçemizde 2018- 2019 Eğitim- Öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Yüzenada Anaokulu’nda, karne dağıtım töreni düzenlendi.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Yüzenada Anaokulu’nda, karne dağıtım töreni düzenlendi. 

Cuma günü ilçemizde 49 okulda 517 öğretmenin ders verdiği, toplam 8019 öğrenci karne heyecanını yaşadı. 

Karne dağıtım törenine Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ve Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu’nun katılımıyla Yüzenada anaokulunda yapıldı. 

Öğrencilere hayırlı tatiller dileyen Kaymakam Fatih Okumuş,”2018-2019 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemini tamamladığımız bugünde öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.”dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz yaptığı açıklamada, “2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem sonuna gelmiş bulunmaktayız. İlçemizde 49 okulumuzda 8019 öğrencimiz karnelerini alarak 517 öğretmenimizle birlikte yarıyıl tatiline gireceklerdir. Başarıya giden yolda, karnenin ulaşılması gereken bir amaç değil bir araç olduğunun bilinciyle öğrencilerimizin ikinci döneme sağlıklı bir başlangıç yapabilmesi için tatilde iyi dinlenmeleri gerekir.  2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayıp karne alacak bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlık, mutluluk ve huzur içinde güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum.”dedi. 

Yarıyıl tatili hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,“2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı ve huzur dolu bir yarıyıl tatili olmasını diler, öğrencilerimizin bu tatil dönemini dinlenmenin yanı sıra kitap okuyarak, kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle değerlendirerek geçirmesini temenni eder selam ve sevgilerimi sunarım.” dedi. 

Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu,”Solhan Yüzenada Anaokulunda minik öğrencilerimize ilk karnelerini verdik. Sevinçlerine ortak olduk. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatilinin tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum