Advert
as

Tayini Çıkan Veysel Balıkçı’ya Veda Yemeği

Tayini Çıkan Veysel Balıkçı’ya Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı görevde yükselme sınavında başarılı olan ve Bingöl Valiliğine atanan Kaymakamlık çalışanı Veysel Balıkçı için veda yemeği düzenlendi.

Solhan Kaymakamlığında onbir yıl görev yapan Veysel Balıkçı’nın görevde yükselme sınavı sonucunda Bingöl Valiliğine atanması nedeniyle düzenlenen veda yemeğinde Kaymakam Fatih Okumuş tarafından plaket takdim edildi. 

Düzenlenen veda yemeği sonrasında açıklama yapan Veysel Balıkçı,”İçişleri Bakanlığı görevde yükselme sınavı sonucunda başarılı olup Bingöl Valiliğine atmamın yapılması nedeniyle 2008-2019 yılları arasında görev yaptığım Solhan Kaymakamlığında yaklaşık 11 yıllık çalışmamdan sonra çok sevdiğim Solhan’dan ayrılmak zorunda kaldım. Kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu veda programında Kaymakamım Sayın Fatih Okumuş Beyin bana vermiş olduğu plaketten dolayı başta kendisine ve programda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım ve ayrıca bütün Solhan’lılardan helallik istiyorum. Allah’a emanet olun.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum