Advert
as

Viyana için İkinci Öğrenci Kafilesi Yola Çıktı

Viyana için İkinci Öğrenci Kafilesi Yola Çıktı

Kız Anadolu Lisesi ikinci öğrenci kafilesi, Erasmus+ programı kapsamında Avusturya’nın Viyana şehrine eğitim almaya gitti.

Solhan Kız Anadolu Lisesi, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında bir öğretmen gözetiminde 6 kız öğrenci Özel Eğitimde Yöntem, Teknik ve Materyal kullanımının gerçekleştirilmesi konusunda tecrübelerini arttırmak ve paylaşmak üzere Avusturya’nın Viyana şehrine gitti. 

20 Ocak- 2 Şubat arasında Erasmus + kapsamında ikinci hareketlilik için 1 öğretmen 6 öğrenci katılacak. 

Okul Müdürü Ayhan Türel, Öğrencilerin farklı ortamlarda eğitimlerini devam ettirerek yeni şeyler öğreneceklerini ve hayatlarına yeni kazanımlar ekleyeceğini söyledi. 

Hareket akışlarının Mart ayı sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Türel, Solhan Kız Anadolu Lisesi öğrencileri yarıyıl tatillerini Viyana’da geçireceklerini belirtti.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum