Advert
as

Yazı İşleri Müdürü Kaya’dan Gazetemize Veda Ziyareti

Yazı İşleri Müdürü Kaya’dan Gazetemize Veda Ziyareti

Solhan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Selim Kaya, Tunceli'ye İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atanması nedeniyle gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Tunceli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak tayini çıkan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Selim Kaya, veda ziyareti kapsamında gazetemizi ziyaret etti. 

Ziyarette açıklama yapan Kaya,”27 Şubat 2017 tarihinden beri görev yapmış olduğun İlçe Yazı İşleri Müdürü görevimden 21 Ocak 2019 tarihi itibariyle Tunceli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atanmam nedeniyle ayrılıyorum. 

Solhan’da görev yaptığım süre içerisinde; mesai Arkadaşlarımla Solhan’ımızın gelişmesi, kalkınması ve her bir ferdinin güven içerisinde yaşamasını sağlamak ve ilçemizin daha iyi bir noktaya ulaştırmak için, büyük bir gayret ve samimiyetle çalıştım.

 

Bu görevim esnasında çalışmalarımda bana yardımcı olan tüm mesai arkadaşlarıma, kamu kurumu amirlerine, sivil toplum kuruluşlarına, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti Temsilcilerine ve İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş’a teşekkür ederim. 

Bu duygu ve düşüncelerle en güzel vesilelerle tekrar görüşmek dileğiyle siz değerli Solhanlı hemşerilerime veda ediyor, görev yapmaktan, güzel dostluklar edinmekten ve güzel duygular ile ayrılmaktan dolayı içtenlikle mutluyum . ‘’Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş.’’Arkamızda hoş bir sada bırakabildi isek, ne mutlu bize... Bu naçizane hissiyat ve düşüncelerle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, haklarınızı helal etmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi. 

Rüştü Nesip Çiftçi ziyarette, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Selim Kaya'nın İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Solhan Haber Gazetesi olarak yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum