Advert
as

Meslek Yüksekokulundan Köy Öğrencilere Yardım

Meslek Yüksekokulundan Köy Öğrencilere Yardım

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, köy okullarına yardım projesi kapsamında köydeki öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yaptı.

Bingöl Üniversitesi Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 2.sınıf öğrencileri ile okul idaresi, köy okullarına yardım projesi kapsamında Bingöl merkeze bağlı İncesu İlkokulu ile ilçemiz Tarhan ilkokuluna kırtasiye, Dilektepe Ortaokuluna da bot ve mont yardımı yaptı. 

Yardım projesi hakkında açıklama yapan Projeden sorumlu Çocuk Gelişimi Öğretim Görevlisi Vildan Burulday,”Bingöl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 2.sınıf öğrencileri  ile birilikte başlattığımız köy okullarına yardım projesi kapsamında Bingöl merkeze bağlı İncesu ilkokulu ve Solhan ilçesine bağlı Tarhan ilkokuluna kırtasiye, Solhan Dilektepe Ortaokulu'na da bot ve mont yardımı yapıldı. Bize gelecek vadeden minik kalplerin fiziksel ihtiyaçlarını doyurmadan onlardan başarı beklemek adaletsizlik olur diye düşündük ve böyle bir projeyi başlatmak için adım attık. Bu projeyi başlattığımız günden itibaren öğrencilerimiz çok yoğun ve özverili bir çapa sarf ettiler. Bu noktada sosyal medyadan çok ciddi destek aldık.  Öğrencilerimizin bedenlerini ısıtarak kalplerine inmemize ve onlarla gönül köprüleri kurmamıza vesile olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.










Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum