Advert
as

Solhan Spor’dan Torul’a Soğuk Duş

Solhan Spor’dan Torul’a  Soğuk Duş

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun on sekizinci haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Torul Gençlik Spor ile kendi evinde yapmış olduğu müsabakayı 3-0 kazandı.

Gümüşhane Temsilcisi TKD Kuzey Enerji Torul Gençlik Spor Voleybol Takımı ile Solhan Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakada Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü müsabakayı 3-0 kazandı. Solhan Spor Kulübü kendi evindeki galibiyet serisini devam ettirdi. 

Solhan Spor Kulübü ile TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik Spor Voleybol Takımının karşılaşmış olduğu müsabakada ilk seti 25-20, ikinci seti 25-22, üçüncü setini ise 25-14’lük sonuçlarla alan temsilcimiz Solhan Spor üç puanı hanesine yazdırarak, kendi evindeki galibiyet serisini sürdürmeye devam ediyor. 

Solhan Spor Kulübü on sekizinci haftayı 3-0’lık net bir skorla kazanarak 39 puanla bir maç eksiği olmasına rağmen ikinci sıraya yükseldi. 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Palandöken Belediyesi ile 3 Şubat 2019 Pazar günü saat 14:00’da Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum