Advert
as

Elektrik Kesintileri İlçe Esnafını Bıktırdı

Elektrik Kesintileri İlçe Esnafını Bıktırdı

Trafo yetersizliği yüzünden sık sık meydana gelen elektrik kesintileri Yeni Mahalle esnafını çileden çıkardı. Esnaflar, elektrik kesintilerine çözüm bulunmasını istedi.  

Yeni Mahalle esnafları, Trafo yetersizliği yüzünden son günlerde sık sık meydana gelen elektrik kesintilerine tepki göstererek yetkililerden elektrik sorununa çözüm bulunmasının istediler. 

Şehit Mehmet Türksever Bulvarı Üstgeçit mevkiindeki esnaflar, trafo yetersizliğinden dolayı mağdur olduklarını söyleyerek trafonun bir an önce değiştirilmesini talep ettiler.   

Yetkililerden bu soruna çözüm bulmasını ve elektrik kesintilerinden dolayı hizmet etmekten sıkıntı yaşadıklarını belirten Yeni Mahalle esnafı, bu sıkıntının defalarca tekrarladığını dile getirerek işyerinin önünde bulunan yüksek gerilim hat direklerinin tehlike saçtığını ve bu yüzden yer altına alınmasını istediler. 

Son olarak esnaflar, “Kesintilerinin yaşanması hem işlerimizi olumsuz etkiliyor, hem de elektrikli cihazlarımız zarar görüyor. Gerekli önlemlerin alınarak bu kesintilere bir an önce son verilmesini istiyoruz.” dediler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum