Advert
as

Ak Parti'den Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Ak Parti'den Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Ak Parti Solhan İlçe Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

 

 

 

 

Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ve Teşkilat Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Solhan Cumhuriyet Başsavcılığında Suç duyurusunda bulundu.

İlçe Başkanı Nihat Doğu ve beraberindeki ilçe teşkilatı üyeleri Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçeden sonra yaptığı açıklamada,”CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16.01.2016 tarihinde CHP 35. Olağan Genel Kurultayında ve 19.01.2016 tarihinde TBMM’nde CHP Grup toplantısında yaptığı konuşmalarda ve “Twitter” hesabından yaptığı paylaşımlarda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsiyet haklarına saldırı kastıyla ağır hakaretlerde bulunmuştur. CHP Genel Başkanı,  Sayın Cumhurbaşkanımızın onur ve saygınlığına yönelik Diktatör Bozuntusu olmakla itham etmiştir.

 

Kılıçdaroğlu, şeref ve haysiyetten bahsediyor ve Sayın Cumhurbaşkanımıza diktatör yakıştırmasında bulunuyor. Biz şunu ifade etmek istiyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımız bu ülkede halkımızın yüzde 52 oy oranıyla seçmiş olduğu ilk cumhurbaşkanıdır. Kılıçdaroğlu'nun bu tür söylemleri, Cumhurbaşkanımızın şahsından öte o yüzde 52'ye hakaret niteliği taşımaktadır. Kılıçdaroğlu'nun bu isnat ve ithamları, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, onu seven ve ona oy veren biz vatandaşlara yönelik ağır birer hakarettir. Bu sebeple her vatandaşın, şahsen cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunmasını tavsiye ediyorum."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum